Ervaringen

De verfijnde frequenties van de klankschalen brengen je weer in balans. Luisterlicht - ontspanning door klank in Zeeland

Na de behandeling voelde ik mij loom en ontspannen en op een bepaalde manier lichter. De nachten nadien had ik een paar nachten geen nachtmerries meer.

Ester


De
sfeer is rustig en heel ontspannend. De klanken zijn sober en geruststellend. Het is fascinerend om Robert langs je lichaam te voelen bewegen, zonder dat hij je aanraakt. En dan het einde. Met een helder tinkelend geluid word je weer naar de wereld geroepen. Een heel bijzondere ervaring!

Kees


De
behandeling was heel plezierig en ontspannend, ook de dag erna voelde ik dat nog. Jammer dat we niet in de buurt wonen, anders zou ik regelmatig langskomen. Heerlijk om even nergens aan te denken dan aan het geluid en de trillingen van de schalen.

Inge


Wat
is een klankschalenbehandeling bijzonder! Bepaalde spanningen kon ik zo voelen wegvloeien, met het gevolg dat ik bijna in slaap viel- zalig! Na afloop voelde ik mij rustig, helder en ook helemaal vol energie. Het laatste heeft zeker nog een paar dagen aangehouden. Al met al zeker voor herhaling vatbaar en beslist een aanrader!

Priska